Altijd inbegrepen in de prijs:

Ga je verhuizen en wil je een verhuiswagen huren in Lommel, Bilzen, Hulshout of Aarschot om met een gerust hart je inboedel te verhuizen? Huurwagens Mols staat je in deze steden en nog heel wat andere bij om jouw verhuis vlot te laten verlopen. Zo kan je bij ons eenvoudig een verhuiswagen met laadklep huren om de rug van de dragers wat te ontzien. Wij hebben de juiste verhuiswagen met of zonder laadklep klaarstaan voor jou om te huren. Voor de verhuur van een verhuisbusje moet je dus zeker bij ons zijn.

Een verhuiswagen met laadklep huren voor een vlotte verhuis

Verhuizen is al stresserend genoeg zonder dat je al je spullen in een te klein transportmiddel moet proppen. Daarom is het zeker een goed idee om een verhuiswagen met laadklep te huren bij ons. Als expert in wagenverhuur staan wij klaar met een uitgebreid aanbod aan verhuiswagens en een persoonlijke klantendienst die altijd bereikbaar is. Heb je een bestelwagen nodig om al je boeken en meubilair vlot in te verhuizen? Of is een wagen met trekhaak handiger voor jou? Het is allemaal mogelijk! De verhuur van een verhuisbusje is overigens zeer gemakkelijk geregeld bij ons. Je zoekt het dichtstbijzijnde afhaalpunt op, selecteert het busje dat aan jouw noden voldoet, legt de juiste data vast en dat is het! De dag van je verhuis ga je gewoon de wagen oppikken.

Veilige en vlot verhuizen

Voor jouw verhuisbusje vertrouw je op onze expertise in de verhuur van voertuigen! Wanneer je een verhuiswagen met laadklep wil huren, kan je erop vertrouwen dat de laadklep volledig functioneert. Een laadklep verlicht het tillen en is handig voor het laden van zware spullen, zoals kasten en huishoudapparaten. Zo wordt die transportwagen voor je meubels een nog beter idee! Je verhuis zal van een leien dakje lopen wanneer je een verhuiswagen huurt bij ons. Nog een tip voor het correct laden van de verhuiswagen: tijdens een eventuele controle wordt niet enkel de MTM (Maximaal Toegelaten Massa) gecontroleerd, maar ook de asbelasting. Plaats daarom het zwaartepunt van de lading zoveel mogelijk in het midden van het verhuisbusje, zodat de toegestane asbelasting niet wordt overschreden en de veiligheid ook tijdens de verhuur gegarandeerd is.

Verhuis met genoeg plaats

Ben je op zoek naar een expert in de verhuur voor een verhuisbusje of verhuiswagen met laadklep te huren? Wij zijn jouw ideale partner. Ben je overtuigd door onze expertise? Leg dan vandaag nog jouw verhuiswagen vast en verhuis zonder zorgen. Heb je nog vragen of loop je tegen een probleem tijdens de verhuurperiode? Wij staan telefonisch ter beschikking om een antwoord op jouw probleem te bieden. Bel ons op 015/22.52.80 voor meer informatie of contacteer ons via het contactformulier.

Verhuiswagen huren in Lommel