Altijd inbegrepen in de prijs:

Huurwagens Mols, huren op wieltjes

Wil jij graag een wagen huren die je in jouw buurt kan afhalen voor een scherpe prijs? Dan heb je alvast een goede firma gevonden. Bij Huurwagens Mols maken we je het graag makkelijk. Je kiest één van onze auto’s, bestelwagens of verhuiswagens om te huren, klikt op reserveren en op het afgesproken tijdstip haal je je tijdelijke voertuig af bij één van onze negen afhaalpunten, verspreid over heel België. Dat is efficiënt en eenvoudig!

Snel en gemakkelijk een wagen huren aan de beste prijs

Bij Huurwagens Mols verloopt het huren van een wagen op wieltjes, zodat jij je 100 % kan concentreren op je werk. Al wat je moet doen, is zelf de wagen die jij wil reserveren en wij regelen de rest. Of je nu een personenwagen of een bestelwagen wil huren, er is ruime keuze en onze wagens zijn steeds kwalitatief en correct geprijsd! We staan je ook de hele huurperiode persoonlijk bij. Huur je één van onze auto’s, busjes of vrachtwagens en ondervind je een probleem? Dan neem je rechtstreeks contact op met één van onze vaste medewerkers voor een snelle en efficiënte oplossing. Wij dragen een goede service hoog in het vaandel!

Dé firma voor wagenverhuur over heel België

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij een groot aantal agentschappen verspreid over heel België. Zo kan jij je gehuurde wagen gemakkelijk afhalen bij jou in de buurt! Als je dus bijvoorbeeld een personenwagen of een ander voertuig wil huren in Tienen, dan haal je de auto gewoon af in Tienen zelf. Op dezelfde manier kan je gemakkelijk een personenwagen of een ander type auto huren in Bilzen, een auto huren in Lommel en dit voor nog vele andere Belgische steden. We zoeken ook steeds nieuwe agenten, dus bezit je een vrije parkeerruimte die makkelijk te bereiken is, neem dan snel contact met ons op!

Reserveer je wagen nu

Ben je al helemaal overtuigd om een personenwagen of andere wagen bij ons te huren? Bekijk dan snel ons aanbod en reserveer de wagen waarnaar jij op zoek bent! Hopelijk zien we je snel in een van onze personenwagens, bestelwagens of verhuiswagens!