Altijd inbegrepen in de prijs:

Bestelwagen huren

Een bestelwagen huren doe je gemakkelijk bij Huurwagens Mols. Heb je een transportmiddel nodig om te klussen, mensen te vervoeren of voor een grote lading? Bij ons kan je een camionette huren op negen verschillende locaties doorheen heel België. Compact of groot, met of zonder laadklep: bij ons vind je voor elke situatie de juiste bestelwagen, klaar voor verhuur. Gemakkelijker een busje huren kan niet!

Een bestelwagen huren bij ons is kinderspel

Een lichte vracht huren lijkt misschien een moeilijke opgave, maar als je bij onze firma een wagen huurt verloopt de verhuur snel en eenvoudig. Je neemt een kijkje in ons ruime aanbod aan camionettes, kiest het busje dat aan jouw noden voldoet en reserveert het vervolgens voor de periode waarin je de bestelwagen nodig hebt op het dichtstbijzijnde afhaalpunt. We hebben bestelwagens van normaal formaat, maar je kan tevens bij ons terecht voor het huren van een busje, een 3-weg kipper met open laadbak, een verhoogde en verlengde bestelwagen, telkens met 2 tot 9 zitplaatsen en andere soorten lichte vracht. Daarnaast kan je bij ons ook gewone huurwagens en verhuisbusjes huren. Dit alles steeds aan de beste prijzen, met verschillende verzekeringen inbegrepen. Beter vind je niet!

Een camionette huren eender waar in België

Wanneer je een lichte vracht, zoals een camionette, wil huren, is het natuurlijk wel zo gemakkelijk dat je deze in je eigen buurt kan ophalen. Wij hebben negen agentschappen over heel België waar je terechtkan voor de verhuur van bestelwagens en ander transport. Wil je bijvoorbeeld graag een camionette huren in Lommel of een busje huren in Bilzen? Dan hebben wij goed nieuws voor jou, want in Lommel en Bilzen zijn er agentschappen waar jij jouw bestelwagen gemakkelijk afhaalt. Uiteraard kan je dus ook gemakkelijk een personenwagen huren in Lommel of een auto huren in Bilzen als je dat wil. Wij staan voor je klaar waar je wil en wanneer je wil!

Tip om je bestelwagen correct te laden

Bij de verhuur van een camionette moet je natuurlijk ook op de veiligheid letten. Daarom geven we nog een tip mee bij het huren van een lichte vracht. Tijdens een eventuele controle wordt niet enkel de MTM (Maximaal Toegelaten Massa) gecontroleerd, maar ook de asbelasting. Plaats daarom het zwaartepunt van de lading zoveel mogelijk in het midden van het voertuig, zodat de toegestane asbelasting niet wordt overschreden en de veiligheid gegarandeerd is. Zo verloopt zeker alles goed bij het huren van je busje! Wist je trouwens dat onze laadbruggen zijn uitgerust met rolstops? Je hoeft je dus geen zorgen te maken over ladingen op wieltjes, want ook deze kunnen veilig gelost worden.

Huur je busje nu

Kortom, alle laadzorgen zijn van de baan met de professionele en flexibele verhuurservice van Huurwagens Mols. Dankzij onze jarenlange ervaring ben je zeker van de beste service en juiste prijzen voor je lichte vracht! Ontdek snel ons ruime aanbod en huur je bestelwagen aan de beste tarieven. Wil je meer weten over het huren van een bestelwagen, verhuiswagen of auto? Neem vrijblijvend contact met ons op. Bel ons via 015225280 of e-mail ons via info@mols.be en we helpen je zo snel mogelijk verder. Hopelijk zien wij je binnenkort voor de verhuur van een bestelwagen!

Huur een bestelwagen